Jan De Nul kiest TOPMEN voor het beletteren van 150 werfwagens!

Voor het beletteren van 75 werfwagens voor de Jan De Nul Group nv, één van de grootste baggeraars ter wereld, hebben we, al zeggen we het zelf, toch wel een indrukwekkende prestatie geleverd die zowel efficiëntie als creativiteit combineerde in een groot volumeproject en met een strakke deadline.

De eerste fase van het project omvatte het ontwerp van de belettering, een nauwe samenwerking tussen TOPMEN en de fleetafdeling van Jan De Nul, om ervoor te zorgen dat het ontwerp zowel de merkidentitiet van de klant weerspiegelde en ook visueel aantrekkelijk was. Hierbij werd rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de grootte van de voertuigen, de plaatsing van de belettering en de leesbaarheid ervan.

Ons gestroomlijnd productieproces zorgde ervoor dat alle 75 werfwagens tijdig werden beletterd. Met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, Avery folie voor de striping, teksten en logo’s, en een gelamineerde full-color one-way vision folie voor de bestickering van de achterruit, werd elke belettering zorgvuldig vervaardigd en geïnstalleerd op de 75 voertuigen door TOPMEN’s team van ervaren professionals.

Door efficiënte logistiek en strak projectmanagement slaagde TOPMEN erin om de deadline te halen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Het resultaat was een vloot van 75 werfwagens die trots het merk van de Jan De Nul Group vertegenwoordigen, met consistente en professionele belettering die de aandacht trekt en de visibiliteit van het bedrijf vergroot. Het succes van dit project versterkte niet alleen de relatie tussen TOPMEN en de JAN DE NUL GROUP, maar diende ook als een mooi voorbeeld van effectieve samenwerking.